reciklaza i otkup plastike reciklaza plastike otkup plastike reciklaza i otkup plastike otkup plastike reciklaza plastike
NOVO ! OTKUP PP PLETENIH I BIG BAG VREĆA OD STOČNE HRANE, ŠEĆERA, SOLI, ĐUBRIVA, KOMPONENTI I OSTALOG ...

O NAMA


Vaš posao je naša briga !

Firma koja se bavi reciklažom, otkupom i proizvodnjom artikala od plastike "Ivlajn" u službi očuvanja životne sredine, njene lepote i čistoće, Vama na usluzi postoji i radi od davne 1992. godine. Naša otkupna stanica i prodavnica plastike nalazi se u Beogradu, na Karaburmi u ulici Dragoslava Srejovića 63B, dok je reciklažni centar u ulici Stanislava Jovanovića 23 G, Skela kod Obrenovca.

Pune dve decenije svojim predanim radom i zalaganjem trudimo se da probudimo svest svojih sugrađana i ukažemo im na važnost reciklaže. Procesom reciklaže proizvoda od plastike smanjuje se znatno zagađenje planete. Otkupom plastike pomažemo Vam da se oslobodite nepotrebne ambalaže i proizvoda od plastike.

Pri ciklusu proizvodnje naših proizvoda od plastike najveću važnost poklanjamo detaljima jer želimo sa sigurnošću da garantujemo za ispravnost istih. Materijali od kojih su naši proizvodi od plastike sačinjeni prošli su sve bezbednosne mere i apsolutno su neškodljivi po ljudsko zdravlje. Ispunjavamo sve zakonom propisane uslove za upravljanje plastičnim otpadom.

Kvalitet naših proizvoda je lako prepoznatljiv kako na domaćem tržištu tako i na svetskom.

Firma za reciklažu "Ivlajn" bavi se otkupom plastike sirokog asortimana poput plastičnih gajbi, stolica, stolova, kanti, vangli, kontejnera, najlona (folija) i drugih proizvoda od plastike.

Nudimo Vam usluge brizganja, mlevenja i pranja svih vrsta plastičnih masa. Ako se radi o većim količinama doći ćemo na Vašu kućnu adresu i odraditi otkup plastike.

Kada je reč o proizvodnji artikala od plastike imamo dve glavne grupe:
-proizvodnju gotovih proizvoda od plastike
-proizvodnju granuliranog materijala

Posebnu pažnju posvećujemo odnosima sa našim kupcima i njihove potrebe su nam od primarnog značaja. Što se tiče transporta, skladištenja i tretmana plastičnog otpada firma "Ivlajn" poseduje integralnu dozvolu za rad.

Zašto da bacite plastični otpad kad možete da zaradite na njemu? Učestvujte zajedno sa nama u reciklaži proizvoda od plastike. Reciklaža i otkup plastike "Ivlajn" Beograd.


OTKUP PLASTIKE :

 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
 • Odkup plastike
reciklaza plasticnog materijala

OTKUP PLASTIKE :

Pozovite nas !

011 / 277 2072
063 / 742 8058
060 / 466 1681
060 / 024 9549

Izdajemo dokument o kretanju otpada.

IVLAJN d.o.o.

Otkupna stanica:
 Adresa: Dragoslava Srejovića 63b
 Mesto: Karaburma
Fabrika za reciklažu
tvrde plastike:
 Adresa: Stanislava Jovanovića 23 g
 Mesto: Skela - Obrenovac
Fabrika za reciklažu
folija i džambo džakova:
 Adresa: Sv.Save BB
 Mesto: Vladimirci - 15225
Web & E-Mail:
 Web: www.reciklazaplastike.rs
 E-mail: ivlajn@gmail.com